امروز : یکشنبه, 26 آذر 1396
 طراحی جدید برای ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
3/50 امتیاز از 1 رای
 دکوراسیون  |     |   119

 طراحی جدید برای ساختمان جوایز نوبل در استکهلم

به نوشته ارل، با توجه به اینکه مفهوم اساسی طرح مانند سابق است، اما اندازه و تناسبات پیچیده تر شده و حجم ساختمان به طور قابل توجهی کاهش یافته است. تقسیم بندی عرصه ها و روابط بهبود یافته و نیم طبقه حذف شده و به سایت مجاور انتقال یافته است. از تغییرات دیگری که در طراحی این مرکز صورت گرفته می توان به ادغام بیشتر فضاهای عمومی به همدیگر، ایجاد یک تراس رو به ضلع جنوبی و یک میدان زیبای بصری در طبقه بالا اشاره کرد. شاید مرکزگرا بودن پلان، از بزرگترین تغییراتی باشد که در دو نقطه صورت گرفته است.

 طراحی جدید برای ساختمان جوایز نوبل در استکهلم

طراحی داخلی سالن امفی تیاتر گسترش یافته که طیف مناسب تری به عنوان مکان اهدای جایزه نوبل به شمار می رود. همچنین برخی جلسات عمومی و همایش های مهم در این سالن برگزار می شود. علاوه بر این کف بالاترین طبقه با سقف سازه ای ادغام شده که طراح با تعبیه یک کافه کوچک از این فضا بهره لازم را برده است. این ساختمان در سال 2018 بازگشایی می شود.

  •  طراحی جدید برای ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
    طرح جدید ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
  •  طراحی جدید برای ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
    طرح جدید ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
  •  طراحی جدید برای ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
    طرح جدید ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
  •  طراحی جدید برای ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
    طرح جدید ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
  •  طراحی جدید برای ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
    طرح جدید ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
  •  طراحی جدید برای ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
    طرح جدید ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
  •  طراحی جدید برای ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
    طرح جدید ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
  •  طراحی جدید برای ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
    طرح جدید ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
  •  طراحی جدید برای ساختمان جوایز نوبل در استکهلم
    ساختمان فعلی برگزارکننده مراسم جوایز نوبل

برچسب ها :  

پر بازدیدترین مطالب